Γ. Χατζηνάσιος @ Ζωγράφειο, 2015

.

Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν στον Τοίχο…
με τον Γιώργο Χατζηνάσιο

 

Μία μοναδική εμπειρία έζησε το πολυπληθές κοινό, από ομογενείς και ελλαδίτες, που παρακολούθησε την επετειακή εκδήλωση «Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν στον Τοίχο… με τον Γιώργο Χατζηνάσιο» για τον εορτασμό της Παναγίας του Πέρα και των 122 ετών από την ίδρυση του Ζωγραφείου..

Μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη, συνάντησαν τους φίλους τους μαθητές του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης και όλοι μαζί μοιράστηκαν τη σκηνή με τον κορυφαίο δημιουργό Γιώργο Χατζηνάσιο σε μία εκδήλωση, με «πολύχρωμες πινελιές», ενθουσιασμό και φυσικά πολλή και καλή μουσική.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης όπου ο Γιώργος Χατζηνάσιος πριν ανέβει στη σκηνή και καθίσει στο πιάνο, πρόσθεσε τη δική του πινελιά στον καμβά που ζωγράφισαν τα παιδιά, για να δώσουν ένα μήνυμα αγάπης και δημιουργικής συνύπαρξης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακηρύχθηκε από τον Διευθυντή του Ζωγραφείου κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου «Επίτιμος Ζωγραφειώτης» για την πολυετή προσφορά του στον ελληνικό τραγούδι..

Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν στον Τοίχο... με τον Γιώργο Χατζηνάσιo.
Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν στον Τοίχο... με τον Γιώργο Χατζηνάσιo.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση
_____________________________________________________________